Wednesday, March 21, 2018

Descargar El català modern (set estudis d'història cultural) (Biblioteca Universal Empúries) [pdf] August Rafanell Vall-Llosera


Descargar PDF Leer en línea



El català modern és un estudi d'història de llengua catalana emmarcat en l'època moderna. L'especialista hi podrà trobar un mosaic de textos que l'ajudaran a reconstruir una històrtia a mig fer; el lector interessat en la llengua hi descobrirà un món de referències que li dibuixaran, amb rigor i agilitat, el paisatge que ha acabat definint les idees, una identitat controvertida i sovint polèmica. August Rafanell aprofundeix en uns quants episodis de la història de la llengua catalana i ens proposa un viatge per la mateixa construcció d'aquesta llengua: de la seva unitat o de la seva diversitat.
Com apunta el professor Albert Rossich en el pròleg, «el català modern apareix aquí ressituat, amb totes les seves contradiccions, en la seva furiosa vitalitat, en la seva furtiva persistència. I, fins i tot, en la seva fugaç dignitat».
August Rafanell (Barcelona, 1963) és professor d'història de la llengua i de dialectologia catalanes a la Universitat de Girona i autor d'un bon nombre de treballs, publicats en múltiples revistes especialitzades d'aquí i de fora, que.
[PDF y ePub] El català modern (set estudis d'història cultural) (Biblioteca Universal Empúries) Descargar (libros) en pdf
Libros El català modern (set estudis d'història cultural) (Biblioteca Universal Empúries) PDF Descargar Gratis
Descargar El català modern (set estudis d'història cultural) (Biblioteca Universal Empúries) (pdf, epub, mobi kindle)
descargar libro en pdf El català modern (set estudis d'història cultural) (Biblioteca Universal Empúries)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.